A 2019/2020. tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszakának legfontosabb tudnivalói

Az érettségi vizsga részletes követelményeiről szóló 40/2002.(V.24.) OM rendelet tartalmazza az egyes tantárgyak részletes vizsgakövetelményeit és a vizsga leírását. A rendelet megtalálható a www.oktatas.hu honlapon is.

A középszintű szóbeli érettségi előtt nyilvánosságra hozandó anyagok fizikából (témakörök, a témakörökhöz kapcsolódó kísérletek vagy mérések, valamint az ehhez szükséges eszközök), informatikából (témakörök), kémiából (témakörök, kísérletek), magyar nyelv és irodalomból (tételcímek) és történelemből (tematika) a megfelelő tantárgy nevére kattintva olvashatók.


Érettségi, továbbtanulás

Ezen az oldalon a közép- és emelt szintű érettségivel és a továbbtanulással kapcsolatos információk illetve hasznos linkek listája található!

Az érettségi vizsgákkal kapcsolatos információk, jogszabályok, tájékoztató szövegek, vizsgadíjak, vizsgaidőszakok nyilvánosságra hozott anyagai elérhetők innen!

A 2020. évi vizsgaidőszakokban emelt szinten választható érettségi vizsgatárgyak listája elérhető innen, a vizsgák időpontjai pedig innen!

Az érettségi vizsgák szabályzatában 2014. január 1-től bekövetkező változások elérhetők innen!

A felvételi pontszámok kiszámításához segítséget nyújtó pontszámító kalkulátor elérhető innen!

Oktatási Hivatal

okthiv

EMMI

emmi

Educatio

educatio

Felvi

felvi

OFI

ofi