Falujárás

2011. október 16-án, vasárnap reggel 8 órakor indultunk a gimnázium elől a 11.A osztállyal falujárásra, vagyis az AJTP-s tanulók lakóhelyeinek körbeutazására.

Minden diák előre felkészült a saját településének történetéből, látnivalóiból, nevezetességeiből. Kísérőtanárként Horváthné Kutasi Mária igazgatónő és jómagam vettünk részt a kiránduláson.

Sorrendben Ikervár, Alsóújlak, Vasvár, Püspökmolnári, Gersekarát, Zalacséb útvonalon haladtunk. Minden település névtáblájánál közös fotót készítettünk. A helyi diákok körbevezettek bennünket a lakóhelyükön, megmutatták a fontosabb látnivalókat, majd rövid látogatást is tettünk a családoknál, melynek során meg is vendégeltek bennünket. Ezúton is nagyon köszönjük a szülőknek, nagyszülőknek a szíves vendéglátást!

Nagyon jól sikerült ez a nap; megismerhettük egy kicsit egymás lakóhelyét és elég fáradtan, de sok élménnyel gazdagodva értünk vissza Kőszegre. Tavasszal az osztály másik felének lakóhelyeit is végigjárjuk majd!

Pató Attila
osztályfőnök

Galéria


Az előző tanév tavaszán elmaradt kirándulásunkat ebben a tanévben pótoltuk. 2012. december 2-án, vasárnap reggel 8 órakor indultunk a kollégium elől az immár 12.A osztállyal a "falujárás #2"-re.

A tavalyi kiránduláshoz hasonlóan idén is igazgatónő kísért el minket; annál is inkább, hiszen ő is erről a környékről származik.

Sorrendben Gencsapáti, majd Kissomlyó érintésével Jánosháza, Bögöte, Hosszúpereszteg, végül újra Bögöte útvonalon haladtunk. Idén sem maradtak el a települések névtáblájánál készült közös fotók, illetve a családoknál tett rövid látogatások. Ismételten nagyon köszönjük a szülőknek, nagyszülőknek a szíves vendéglátást!

Nagyon sokszínű napot töltöttünk együtt: a képek mindent elárulnak!

Pató Attila
osztályfőnök

Galéria

Tehetség

tehetseg

AJTP

ajtp

ECDL

ecdl

Pénziránytű

penziranytu

Sulinet

sulinet