Nyári tábor 7. osztályosoknak

2017. június 22-25. között az Arany János Tehetséggondozó Program iránt érdeklődő 7. osztályos általános iskolás diákok számára szervezünk nyári tábort.
Részletek...


A programról

A program célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű, tehetséges diákok továbbtanulását. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázatra azok a tehetséges, de valamilyen szempontból hátrányos helyzetű diákok jelentkezhetnek, akik az érettségit követően főiskolán, egyetemen szeretnének továbbtanulni.
Részletek...


Jelentkezés, felvételi

A programba pályázat útján lehet bekerülni.
A pályázatot a tanuló lakóhelye szerinti települési önkormányzat juttatja el - postai úton - az első helyen megjelölt középiskola címére.

A pályázat benyújtásának határideje 2016. december 13.
Ezzel egyidejűleg jelentkezni kell a központi írásbeli vizsgára is, amelynek határideje 2016. december 9.
Részletek...


Eseménynaptár

A 2016/2017. tanévre vonatkozó AJTP-s országos tanulmányi- és sportversenyek, valamint egyéb rendezvények időpontjai az alábbi linkre kattintva olvashatók.
(A lista folyamatosan bővül!)
Részletek...


Bennmaradós hétvégék

A programba felvételt nyert tanulók havonta egy alkalommal a hétvégét a kollégiumban töltik. A bennmaradós hétvégék változatos programokat kínálnak számukra.
Részletek...


andrew

Kovács András 2001-2006 között az Arany János Tehetséggondozó Program diákjaként gimnáziumunk tanulója volt. Azóta kozmológusként végzett az ELTÉ-n, és az alábbi cikk is azt bizonyítja, hogy igazán büszkék lehetünk rá!

A "Magyar kutatók felfedezése segíthet a világegyetem titokzatos hideg foltjának megértésében" című cikk elérhető innen!

Tehetség

tehetseg

AJTP

ajtp

ECDL

ecdl

Pénziránytű

penziranytu

Sulinet

sulinet