A Jurisich Miklós Gimnázium a legjobbak között van!

A HVG Rangsor - A 100 legjobb gimnázium és szakgimnázium 2017 magazin - más információk mellett közli a középiskolák rangsorát.

Az összesített sorrendet hét - az országos kompetenciamérésen matematikából és szövegértésből elért eredmények, a májusi-júniusi érettségi időszakban a négy kötelező tárgyból elért vizsgaeredmények, valamint az egyetemisták és főiskolások által leginkább kedvelt karokra bejutott diákok száma alapján készített - részrangsor felhasználásával állították össze. Vagyis a sorrendképzés nem egysíkú.

A HVG különszámaként megjelent kiadvány szerint, a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium tanulói és nevelői a 64. legjobb teljesítményt nyújtották az elmúlt tanévben (és nyújtják ma is)!

Ez önmagában is figyelemre méltó tény. Különösen emeli még a jelentőségét, hogy Vas megyében ez a második legjobb eredmény. Ezt azért is fontosnak tartjuk, mert nincs az első száz középiskola között olyan, amely hasonló adottságok mellett, vagy Kőszegnél kisebb városban működik.

Büszkeségre ad okot, hogy a két tanítási nyelvű középiskolák között a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium az előkelő országos 6. helyen áll!

Minden kollégánknak, tanulónknak és partnerünknek köszönetemet fejezem ki az elért eredményekért!

Keszei Balázs
igazgató

Adó 1%-a

ado

Szálláslehetőség

szallas
Telefon: (94) 361-404
Fax: (94) 361-404
Részletek...